Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

19
Şubat

Toplu ulaşıma ALES takviyesi

TÜMÜ PAYLAŞ


İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 21 Şubat Pazar günü yapılacak ALES’e özel sefer programı oluşturdu. Sokağa çıkma kısıtlılığı nedeniyle 91 hatta hizmet veren kurum, sınava girecek vatandaşlar için ek 63 hatta daha sefer yapacak.

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ülke genelinde 21 Şubat Pazar günü yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, sınava girecek adayların ulaşımını kolaylaştırmak için sefer programında düzenleme yaptı. Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlılığı uygulaması devam ettiği için 91 ana hatta hizmet veren ESHOT; ALES’e özel olarak, sınav merkezlerini içeren 63 hatta daha sefer yapacak.

Sefer saatleri internette
Metro, Tramvay, İZDENİZ ve İZBAN seferleriyle uyumlu olacak şekilde planlanan sefer programı, ESHOT’un resmi internet sitesinde ve akıllı telefonlara indirilebilen ESHOT Mobil uygulamasında görülebilir. İzmir Metro A.Ş. ile Konak ve Karşıyaka tramvay hatlarında cumartesi ve pazar günleri 06.00-00.20 saatleri arasında 30 dakikada bir sefer yapılıyor. İZDENİZ ve İZBAN sefer tarifelerine de her iki kuruluşun resmi internet sitelerinden ulaşılabilir.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber