Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

30
Temmuz

Soyer, CHP İzmir İl Örgütü'nün düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Örgütü'nün düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada cumhuriyetin önemine değinen Tunç Soyer, demokrasiden uzaklaşmanın bugün içerisinde bulunulan sıkıntıların temeli olduğunu söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Örgütü tarafından Kültürpark İzmir Sanat'ta düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. CHP İzmir milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Kani Beko, Ednan Arslan, Parti Meclisi’ne seçilen partililerden Rıfat Nalbantoğlu, CHP'li ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı törende konuşan Başkan Soyer, cumhuriyetin önemine değinerek, “Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak gibi bir hedef kondu önümüze. Bugün içerisinde bulunduğumuz sıkıntıların, sorunların temelinde demokrasiden uzaklaşılıyor olması var. Demokrasiyi bu topraklarda hakim kılmak ve cumhuri yeti demokrasiyle taçlandırmak için hepimiz büyük görev üstlendik. Ben inanıyorum ki sizler bu görevin lokomotifi, öncüsü, önderi olacaksınız” dedi.
 
“İzmir ile gurur duymasını sağlayacağız”
CHP'nin 37. Olağan Kurultayı’nın yapıldığını anımsatan Başkan Soyer, yönetim organlarında görev alan partililere başarılar dileyerek, şunları söyledi: “Yönetim kademelerinde yer alan arkadaşlarımızın İzmir’i gururla temsil edeceklerini çok iyi biliyorum. Biz de her daim onların yanlarında olacağız. Onların Ankara’da, İzmir’i iyi, eksiksiz şekilde temsil etmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Onların da Ankara’da İzmir ile gurur duymasını sağlayacağız.”

“Atatürk ve tüm şehitlerimize minnet duyuyoruz”
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de konuşmasında, bugün ülkede ibadetlerin özgürce yapılabiliyor olmasını Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Mücadelesinin kahraman şehitlerine borçlu olduğumuzu belirterek, “Kimileri içlerindeki hilafet özlemini, cumhuriyet düşmanlığını ahlaksızca konuşadursunlar. Bizler bu cennet vatana, al bayrağa ve Cumhuriyetimiz için önce Allah’a şükrediyoruz. Sonra da sadece Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve tüm şehitlerimize minnet duyuyoruz” dedi.

“CHP ile çözülmeyecek sorun yok”
 Mavişehir’de bulunan ve imar planlarında yeşil alan ile spor tesisi olarak görünen parsellerin, astronomik bedellerle satıldığı eleştirisinde bulunan Deniz Yücel, şunları söyledi: “Halkımız artık şunu çok iyi biliyor; CHP ile çözülmeyecek sorun yok. Özlenen refah, adalet ve huzur CHP iktidarıyla birlikte Türkiye’de yeniden yaşanmaya başlayacak.” İktidar yolunda CHP'lilere düşen önemli sorumlulukların bulunduğunu da kaydeden Yücel, “İzmir’de yönetim kademelerinde yer alan arkadaşlarımızın, bu sorumluluklara uygun davranması ve bu sorumluluklara uygun çalışması şart” dedi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber