Şubat

Sırrı Aydoğan son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Belediyesi eski Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’ın cenazesine katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir siyasetinin önemli isimlerinden Bornova Belediyesi eski Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’ı son yolculuğuna uğurladı. Bornova Büyük Camii’de gerçekleşen cenaze namazına kentin önde gelen isimleri, belediye başkanları, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile temsilcileri ve sevenleri katıldı. Büyük bir kalabalığın olduğu cenazede duygusal anlar yaşandı.