Minnet ve şükranla

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü nedeniyle Kadifekale Şehitliği’nde düzenlenen tören, duygu dolu anlara sahne oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Recep Doğru, günün anlam ve önemini anlattı. Karataş Anadolu Lisesi Öğrencisi İrem Demirel “Bir Mehmet Daha”, İzmir Atatürk Lisesi öğrencisi Furkan Safa Öztürk ise “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiirleri okudu. İzmir İl Müftsüsü Recep Şükrü Balkan’ın duasının ardından İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Abdullah Recep ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.