Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

01
Mart

Latin rüzgarı esecek

TÜMÜ PAYLAŞ

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, son projesi “RocKuba” ile adından sıkça söz ettiren prodüktör, aranjör ve piyanist Emir Ersoy ve özel konukları Hande Subaşı ile Keremcem’i ağırlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirli sanatseverleri birbirinden farklı konseptlerde ve birbirinden renkli konserlerle buluşturmaya devam ediyor. 12 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de prodüktör, aranjör ve piyanist Emir Ersoy, sevilen sanatçılar Keremcem ve Hande Subaşı ile birlikte sahne alacağı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) “RockKuba” albümüyle gönülleri fethedecek.

Bir yıllık çalışmayla rock hitlerini, latin-rock elementleriyle yeniden düzenleyen Emir Ersoy, enerjisi çok yüksek bir performansla izleyici karşısında olacak. Genç sanatçı "Haydi Gel İçelim", "Cambaz", "Tastamam", "Paramparça", "Resimdeki Gözyaşları", Sakın Gelme", "Ah Yaşamak Var Ya", Köprüaltı", "Sude", "Sabır" ve "Senden Daha Güzel" gibi çoğumuzun ezbere bildiği şarkıları latin versiyonlarını İzmirliler için seslendirecek.
Daha önce 13 Şubat tarihinde gerçekleşeceği duyurulan konser, Afrin'den gelen şehit haberleri nedeniyle ertelenmişti.
Cem Yılmaz’dan Leyla Lydia Tuğutlu’ya, Sarp Apak’tan Farah Zeynep Abdullah'a, Erkan Kolçak Köstendil'den Gonca Vuslateri’ye, Türkiye'nin en gözde 11 oyuncusu, geçtiğimiz yılın en çok ilgi çeken projelerinden olan Emir Ersoy'un "RocKuba" albümü için bir araya gelmişti.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber