Kosova İstanbul Başkonsolosu’ndan nezaket ziyareti

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Türkiye’nin her zaman Kosova’nın yanında olduğu söyleyen ve bu nedenle teşekkür eden Suzan Novoberdaliu, Türkiye’de olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti. İzmir’de Kosova konsolosluğunun açılacağını da vurgulayan Novoberdaliu, iki ülkenin kültürel ortaklıklarına değindi. Başkan Soyer ise Kosova ile İzmir arasındaki bağı güçlendirmek için kardeş kent çalışmalarının başlatılacağını söyledi.