Eylül

Koronavirüs nedeniyle faaliyette bulunamayan işletmelerin ilan ve reklam vergileri iade edilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi,17 Mart ile 1 Haziran tarihleri arasında faaliyette bulunamayan işletmelerden alınan ilan ve reklam vergilerini iade edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle 17 Mart ile 1 Haziran tarihleri arasında faaliyetleri durdurulan işletmelerle yine kronik rahatsızlıklarından dolayı aynı tarihlerde işletmelerinkapatmak zorunda kalanlardan alınan ilan ve reklam vergilerini iade edecek. Ücret iadesi için işletme yetkililerinin, 17 Mart ile 1 Haziran tarihleri arasında faaliyetleri durdurduklarını ispatlayacak belgeler ile başvuru yapma zorunluluğu bulunuyor. İade ve iptal işlemleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü’ne başvuruda bulunulması gerekiyor.

Yurttaşlar 2933346, 2933544, 2931240, 2931512, 2933344 numaraları arayarak bilgi alabilir.