Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz Kocaoğlu ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Kuşadası'nda gerçekleştirdiği etkinliğe katıldıktan sonra, İzmir'e geçerek Büyükşehir Belediye Başkanı  Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun programında yer almayan ziyaret, Ankara dönüşü öncesinde gerçekleştirildi. Sürpriz buluşma yaklaşık yarım saat sürdü. Ziyarette CHP Genel Başkanı'nın eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da bulundu.