Şubat

"İzmir Levantenleri" sergisi APİKAM'da

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi (APİKAM) "İzmir Levantenleri" başlıklı bir sergi düzenliyor. Sergi Levanten kültürüne ilişkin bilgiler, fotoğraflar ve materyaller içeriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi (APİKAM), "İzmir Tarihinden İzler" başlıklı sergiler dizisine 10 Şubat Pazartesi günü 15.00’te "İzmir Levantenleri” ile başlıyor. Sergiler dizisi İzmir'in tarihini ve kültürel zenginliklerini hatırlamayı, kentlilerin hafızasını canlı tutmayı ve kentlilik bilincini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Levanten kültürüne ilişkin bilgiler, fotoğraflar ve materyaller içeren sergi APİKAM Küçük Sergi Salonu'nda hafta içi her gün 08.30-17.30 saatleri arasında, Cumartesi günü ise 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.