Ocak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Kadınlar Korusu CSO Ada Ankara Sahnesi’nde

Devlet Çoksesli Korosu bu yıl 20-21 Ocak tarihlerinde, yurdun dört bir yanından gelen 38 koroya ev sahipliği yaptı. Dünyada “Open Singing” olarak da bilinen etkinlikte yaklaşık 1500 kişiden oluşan koro, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Ada Ankara sahnesinde konser verdi. Tüm müzikseverleri bir araya getiren bu konserde İzmir Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Kadınlar Korosu da yer aldı. 2022 yılında kurulan koromuz toplu performansın yanı sıra 38 koro arasından seçilerek mini bir dinleti sunma imkânı da elde etti.

Şef Halil İbrahim Aydın yönetiminde çalışmalarına devam eden Çoksesli Kadınlar Korosu katıldıkları etkinlik ve konserleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesini başarıyla temsil ediyor.