Kasım

Huzurevi Bedia Akartürk’ün türküleri ile şenlendi

Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan sanatçı dostu Rıza Konyalı’yı ziyaret etti.  Akartürk, sanatçı arkadaşları ile huzurevi sakinlerine bir de konser verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk ve müzisyen arkadaşlarını ağırladı.

Huzurevi’nde kalan ve kendisi gibi Türk Halk Müziği sanatçısı olan Rıza Konyalı’yı görmeye gelen Bedia Akartürk, ziyaret sonrası huzurevi sakinlerine konser verdi. Bedia Akartürk’e sahnede sanatçı arkadaşları  Makbule Kaya, Osman Kalay ve Erkut Özkan eşlik etti.

Büyükşehir’in çınarları, türkülere kimi zaman alkışlarla kimi zaman da sahnede dans ederek eşlik etti. Bedia Akartürk’ün ardından Rıza Konyalı da sahneye çıkarak kısa bir konser verdi.