Ekim

Fen İşleri Şefi Yamanlar’ın adı ölümsüzleşti

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçen aylarda yaşamını yitiren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda görevli Ali Çağatay Yamanlar’ın adını, Bergama’da çalıştığı yerleşkeye verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 29 Haziran 2023’te ani vefatıyla kurumu yasa boğan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Kuzey Bölge Yol İşleri Şube Şefi Ali Çağatay Yamanlar’ın adını ölümsüzleştirdi. Çalışma arkadaşları ve birimi tarafından sevilen inşaat mühendisi Yamanlar’ın Bergama’da görev yaptığı şantiyenin adı, “Ali Çağatay Yamanlar Yerleşkesi” olarak değiştirildi.