Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

03
Aralık

“En büyük engel sevgisizlik”

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Engelli Hakları Farkındalık Günü” etkinliğinde en büyük engelin sevgisizlik olduğu vurgulandı.
 
İzmirliler “Engelli Hakları Farkındalık Günü” etkinliğinde buluştu. Etkinliğin açılış konuşmasını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in bu sabah şehir dışına çıkarken vekâlet verdiği Meclis’in tek engelli üyesi Ahmet Uğur Baran yaptı.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda Başkan Vekili ve Engelsiz İzmir Komisyonu Başkanı Baran, İzmir’i ilçe ilçe erişilebilir hale getirmek için çalıştıklarını söyledi. Adalet ve Kalkınma Partili Meclis Üyesi Baran konuşmasında, “Kader birliği yaptığım arkadaşlarıma yardım edebilmek beni çok mutlu ediyor. En büyük engelin sevgisizlik olduğunu unutmayın” dedi.
Baran, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’e “Engelsizmir” çalışmalarına verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.
 
Engelli öğrencilerin ve onların ailelerinin yer aldığı etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan, Sosyal Projeler Daire Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serpil Keskin, Meslek Fabrikası Şube Müdürü Zeki Kapı, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Akkın ve dernek temsilcileri de katıldı. Etkinlik kapsamında müzik dinletileri, tiyatro, tekerlekli sandalyeyle dans, halk oyunları ve spor gösterileri yer aldı.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber