Haziran

Donanma ve Harp Filosu Komutanları İzmir'de

Ege ve Marmara’da yapılacak “Beyaz Fırtına 2004 Tatbikatı” nedeniyle İzmir’de bulunan Donanma Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu ve Harp Filosu Komutanı Tuğamiral Feyyaz Öğütçü, İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina’yı ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina geçen dönem birlikte çalıştıkları Oramiral Karahanoğlu’nu Gölcük’e uğurladığını, en kısa sürede kendisini de Gölcük’te ziyaret etmek istediklerini belirtti.

Oramiral Karahanoğlu ise Marmara ve Ege’de icra edilecek Beyaz Fırtına 2004 Tatbikatı için İzmir’de bulunduklarını İzmir’i ziyaret etmenin sevindirici olduğu ifade ederek, "Yenikale’den itibaren İzmir’in nefesini aldım. Körfezi temizlenmiş görmekten mutluluk duyuyorum” diye konuştu.