Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

19
Mart

Dezenfeksiyon çalışmaları ilçelerde de sürüyor

TÜMÜ PAYLAŞ

Koronavirüs salgınına karşı il genelinde günlerdir süren dezenfeksiyon çalışmaları merkeze uzak ilçelerde de eş zamanlı sürdürülüyor. Her ilçeye eşit hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi Kiraz ilçesinde de hummalı bir çalışma yürüttü.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında aldığı tedbirleri uygulamaya aralıksız devam ediyor. İl genelinde dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdüren Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gelen talepler ve program doğrultusunda tüm ilçelerde gereken önlemleri alıyor. Bergama, Dikili, Kınık, Kiraz, Beydağ, Ödemiş, Selçuk ve Çeşme’nin de aralarında bulunduğu merkeze en uzak ilçelerdeki kamusal alanlarda da dezenfeksiyon çalışmaları yürüten ekipler, ibadethaneler, parklar, sağlık kuruluşları, karakollar ve spor alanları gibi kamuya açık alanları koruma altına almaya çalışıyor.  

Kiraz’da hummalı çalışma
Her ilçeye eşit hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmir’in Kiraz ilçesinde de dezenfeksiyon çalışması yaptı. İlçedeki itfaiye binası, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kiraz İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Kiraz Ziraat Odası Başkanlığı, askeri lojmanlar, Asım Çavuş Parkı gibi kamusal alanlar ekiplerin ilk çalışma alanlarıydı. Daha sonra toplu ulaşım araçları, yayaların sık kullandığı köprü ve çocuk parkları dezenfekte edildi. 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber