Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

10
Ekim

Coştu bir kere

TÜMÜ PAYLAŞ

Peşpeşe gelen başarılarla adından sıkça söz ettiren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin genç sporcusu Yasemin Ecem Anagöz, Okçuluk Dünya Kupası Finalleri'nde bireysel ve miks takımda iki gümüş madalya daha kazandı.

Türk sporuna sayısız yetenek ve şampiyon sporcu kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı okçusu Yasemin Ecem Anagöz,  Samsun'da düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası Finalleri'nde çifte madalya kazandı. 4 ayaktan oluşan şampiyonaya; Şanghay, Antalya, Salt Lake City ve Berlin'de yapılan yarışmaların "en iyileri" olan 32 sporcu katıldı.

Dünya Kupası Finalleri'nde Klasik Yay Karışık takımlar kategorisinden Güney Kore ile finalde karşılaşan Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz ikilisi, 5-1 biten mücadele sonucunda gümüş madalya kazandı. Ayrıca Klasik Yay kadınlar kategorisinde yarışan Yasemin Ecem Anagöz, finalde Güney Kore’den Lee Eun Gyeong ile karşılaştı. 6-4 biten mücadele sonucunda Anagöz bir gümüş daha kazandı.

 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber