Ocak

Buzu erittiler

İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Kocaeli’nde düzenlenen Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası’ndan 3'ü altın 8 madalya ile döndü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başarıya doymayan genç buz patencileri, bu kez Kocaeli’nde fırtına estirdi. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Buz Sporları Salonu'nda düzenlenen Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda, İzmirli sporcular 3 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.
16 kulüpten 123 sporcunün mücadele ettiği şampiyonada, İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan D1 (8 Yaş) Bayanlarda Masal Oral, B (11 Yaş) Bayanlarda Derya Taygan ve C1 (10 Yaş) Baylarda Batu Tasasız altın madalya kazandı.
C2 (9 Yaş) Bayanlar kategorisinde yarışan Duru Çimen gümüş madalyayı göğüslerken, D2 (7 Yaş) Bayanlarda Doğa Güner, D1 (8 Yaş) Bayanlarda Deniz Tarım, D1 (8 Yaş) Baylarda Toprak Aydın ve A Baylarda Berkant Algül üçüncülük kürsüsüne çıkmaya hak kazandı.