Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

27° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

03
Ekim

Buzu erittiler

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, buz pateninde adeta fırtına estiriyor. Artistik Buz Pateni 1919 Atatürk Kupası ve Amatörler Yarışması'nda İzmirli sporcular toplam 16 madalya kazanırken, Ankara’da düzenlenen Artistik Buz Pateni Başkent Şampiyonası'ndan da 1 altın ve 2 gümüşle döndü.
      
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başarıya doymayan buz sporcuları, gittiği her şampiyonada yine tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. İzmir'in yetenekli gençleri, son madalyaları Samsun ve Ankara'dan getirdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Artistik Buz Pateni 1919 Atatürk Kupası ve Amatörler Yarışması'nda madalyaları kimselere kaptırmadı. Samsun’da İlkadım Buz Pateni Salonu'nda gerçekleşen yarışmaya 6 ilden 19 kulüp ve 126 sporcunun katıldı. Heyecan dolu anlara sahne olan yarışmada D1 Bayanlar kategorisinde Masal Oran, C1 Bayanlarda Nehir Alan, C1 Baylarda Batu Tasasız, C2 Bayanlarda Derya Taygan,  Elit Amatörler Grup 1 Bayanlarda İlayda Nur Arslaner, Gelecek Vaadedenler E Kategorisinde Doğa Güner ve Özel Sporcu Gösteri Ödülünde ise Selin Durgut altın madalya kazandı.
D2 Baylarda Atlas Baydurak, C1 Bayanlarda Gökçe Doğa Sezgi ve A Baylarda Berkant Algül ikincilik kürsüsüne çıkma başarısı gösterirken, D1 Baylarda Toprak Aydın, D1 Bayanlarda Ezgi Özer, C1 Baylarda Toprak Güllükaya, C2 Bayanlarda Elif Uğural, Amatör  Grup 2 bayanlarda Açelya Usta ve Grup 2 Baylarda Cemal Gedikoğlu bronz madalya kazandı.
İzmirli sporculardan Deniz Tarım, Duru Çimen, Yağmur İlgün, Selin Uğural ve Eylül Kaplan ise kulübe kupa puanı kazandırdı.

Çetiz kendi rekorunu ekarte etti
İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları. Ankara’da Ümitköy Spor Kompleksi’nde düzenlenen Artistik Buz Pateni Başkent Şampiyonası’nda da yine zirveyi kimseye bırakmadı.  
39 sporcunun katıldığı şampiyonada Büyükşehir Belediyespor üç madalya topladı. Basic Novice Baylar (14 yaş altı) kategorisinde İzmirli sporcu Efe Cetiz tüm rakiplerini geçerek altın madalyanın sahibi olurken, 44.46 puan toplayarak 43.96 olan kendi rekorunu ekarte etti. Advanced Novice Bayanlarda (14 yaş üstü) ise Elif Su Erol ve Senior Bayanlarda (18 yaş üstü) Zeynep Yiğit ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. İzmir Büyükşehir Belediyespor toplamda 1 altın, 2 gümüş, 1 dördüncülük ve 2 beşincilikle 3 kupa birden puanı kazandı.  

 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber