Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

19
Eylül

"Benimle görüşemeyen başkan kimmiş, isim verin!"

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne mensup  belediye başkanlarına 4,5 yıldır randevu vermediğini iddia eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a, "Hangi Başkan ne zaman aramış ve benimle görüşememiş? Sayın Vekil'den isim rica ediyorum. Partisi ne olursa olsun, randevu vermediğim belediye başkanımız yoktur" yanıtını verdi.  Bakan Kocaoğlu, "Yerel seçimler öncesinde yapılan bazı çıkışları anlayışla karşılayabilirim ama bunu anlamakta gerçekten zorlandım. Daha iki gün önce partisinin 6 belediye başkanıyla birlikteydik. Benim randevu vermeme gibi bir tavrım hiç olmadı" diye konuştu.

Hamza Dağ'ın "İzmir'deki koku problemi" ile ilgili çıkışına da değinen Büyükşehir Belediye Başkanı, "Bu durumu anlatan yazılı bir açıklama yaptık. Sorunun çözümü konusunda neler yaptığımızı tek tek söyledik. Sonra da ben tüm açıklığıyla anlattım. Sayın Vekil bunları da kaçırmış sanırım. Biz yanlış yaptıysak, özür dilemekten çekinmeyiz. Ama burada böyle bir durum yok! Sistemdeki eksiği tesbit edip çözümü konusunda gereken adımları attık. Projelerimizi hazırladık. Bunu da hemşehrilerimizle paylaştık" dedi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber