Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

08
Mayıs

AASSM'de konser sezonu “İlahiler Senfonisi” ile kapandı

TÜMÜ PAYLAŞ

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, 2018-2019 sezonunu muhteşem bir konserle kapattı. 120 kişilik dev bir kadronun yer aldığı “İlahiler Senfonisi” Ramazan ayının ikinci gününde sanatseverlerle buluştu. Konseri izleyenler arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer de vardı.

Birbirinden ünlü sanatçılar ve birbirinden güzel konserlere ev sahipliği yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), sezona önemli bir konserle veda etti. Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen özel programda “İlahiler Senfonisi” sahne aldı. Konseri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer de izledi.

Burak Bilgili’nin bas, Nurdan Küçükekmekçi’nin soprano ve Burak Kut’un tenor olarak  yer aldığı 120 kişilik dev kadro sanatseverlerden büyük ilgi topladı. "İlahiler Senfonisi"nde ‘Gel Gör Beni Aşk Neyledi’, ‘Haydar Haydar’, ‘Aşkın Aldı Benden Beni’ gibi Itri Efendi'den, Yunus Emre’ye, Pir Sultan Abdal’dan, Kul Nesimi'ye uzanan, çok bilinen ve sevilen seçkiler semazen eşliğinde seslendirildi. İzmir Festival Orkestrası ve Korosu'nun da sahne aldığı konserin Genel Sanat Direktörlüğü'nü Uğur Sayınbatur, şefliğini ise Emin Güven Yaşlıçam üstlendi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber