Ocak

3. Çocuk Filmleri Şenliği başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 21 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında üçüncü kez düzenlediği Çocuk Filmleri Şenliği çocukların ara tatilini renklendirecek. Şenlik kapsamında “Gamonya: Hayaller Ülkesi” ve “Kral Şakir Korsanlar Diyarı” filmleri ücretsiz gösterilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “çocuk dostu kent” vizyonu doğrultusunda başlatılan Çocuk Filmleri Şenliği’nin üçüncüsü 21 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Çocuklara ara tatilde karne hediyesi olarak planlanan şenlik kapsamında Kiraz’dan Dikili’ye Seferihisar’dan Kemalpaşa’ya İzmir’in birçok ilçesinde film gösterilecek.

Şenlikte çocuklara özel 2019 yapımı Gamonya: Hayaller Ülkesi filmi ile yine 2019 yapımı Kral Şakir Korsanlar Diyarı adlı animasyon filmi gösterilecek. Programlar saat 14.00’da başlayacak, İlçelerdeki gösterim tarihleri için “kultursanat.izmir.bel.tr”  ve “www.izmir.art” adresleri ziyaret edilebilir.