Duyuru Detay Sayfası

İzmir Büyükşehir Belediyesi EDS İhale İlanı

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

İlimizde meydana gelen ölümlü/yaralanmalı trafik kazalarını en aza indirmek ve trafik kültürünü yerleştirmek amacıyla, "2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu' nun Ek-16' ncı Maddesinin Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar" doğrultusunda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması ve hasılat paylaşımlı olarak 7 yıl boyunca bedelsiz olarak işletilmesi işinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesi uyarınca "Kapalı Teklif Usulü" ile ihale edilmesine ilişkin 11.01.2024 tarih, 110.04- 14 sayılı Encümen Kararı alınmış olup, 07.03.2024 perşembe günü saat 14.00 da 2 no'lu Hol 2183 no'lu toplantı salonunda yapılacaktır.

EDS İlan Metni