Duyuru Detay Sayfası

Haziran

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

Belediyemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi İtfaiye Eri istihdamına ilişkin Sözlü ve Uygulamalı sınav 17, 18 ve 21 Haziran 2021 tarihlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğünün Şehit Er Mehmet Çadırcı Cad. No:50 Şirinkapı Buca İZMİR adresindeki yerleşkesinde yapılacak olup, sınavlar saat 08.00'da başlayacaktır.
Sözlü ve Uygulamalı sınava katılmaya hak kazanan adayların belirtilen gün, saat ve yerde hazır bulunmaları gerekmektedir.
İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak başarılar dileriz.

Not: Adayların uygulama sınavı için spor kıyafetlerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Sınav tarihlerini görmek için tıklayınız.