Duyuru Detay Sayfası

Eylül

17 Mart - 1 Haziran tarihleri arasında faaliyette bulunamayan işletmelerden alınan ilan ve reklam vergilerini iade edilecek

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 17 Mart ile 1 Haziran tarihleri arasında koronavirüs nedeniyle faaliyette bulunamayan işletmelerden alınan ilan ve reklam vergilerini iade edecek.

Faaliyetleri durdurulan işletmelerin yanı sıra   kronik rahatsızlıklarından dolayı aynı tarihlerde işletmelerini kapatmak zorunda kalanlardan alınan ilan ve reklam vergileri de  iade edilecek.

Ücret iadesi için işletme yetkililerinin, 17 Mart ile 1 Haziran tarihleri arasında faaliyetleri durdurduklarını belirten belgeler ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü’ne başvuruda bulunması gerekiyor.

Vatandaşlar  293 33 44 - 46, 293 3544, 293 1240, 293 1512 numaraları arayarak bilgi alabilir.