Duyuru Detay Sayfası

Mayıs

Maskematikler Karşıyaka ve Bostanlı İskeleleri ile tüm metro istasyonlarında...

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

Koronavirüs bulaş riskinin azaltılması amacıyla kamusal alanlarda kullanımı zorunlu maskelere İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin maskematik uygulaması ile kolaylıkla erişiliyor.

Maskematikler

Bostanlı ve Karşıyaka Vapur İskeleleri'nde,

İzmir Metro Ulaşım Sisteminin F. Altay - Bornova Evka 3 güzergahındaki
F. Altay - Poligon - Göztepe - Hatay - İzmirspor - Üçyol - Konak - Çankaya - Basmane - Hilal - Halkapınar - Stadyum - Sanayi - Bölge - Bornova - Ege Üniversitesi ve Evka 3'teki 17 istasyonun tümü ile toplam 19 noktada bulunuyor.

Beş  adet maskenin yer aldığı paket, istasyon ve iskelelerden ve seyyar olarak hizmet veren maskematiklerden İzmirim kart ile bir biniş ücreti karşılığı süre sınırlaması olmaksızın istenilen miktarda alınabiliyor.

Metro istasyonlarındaki güvenlik görevlileri maskematiklerin yer aldığı nokta için vatandaşlarımıza yardımcı oluyor.