Duyuru Detay Sayfası

Kasım

Aile ve Çocuk Hizmetleri Müdürlüğümüzden Ebeveyn Akademisi Gebelik Okulu Eğitimleri

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "Sosyal Belediyecilik" vizyonuyla Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak ailelerin gebelik sürecine ilişkin merak ettiği konulara yönelik bilgilerin ulaşılabilir olmasını destekleyecek Ebeveyn Akademisi Projesi üretilmiştir.

Proje ile “Çocuk Dostu Belediye” anlayışıyla erken çocukluk döneminin sağlıklı geçirilebilmesi için ebeveynlerle iş birliği içerisinde çocukların sağlıklı aile ortamında yetişmelerine destek olunması amaçlanmaktadır.

"Güçlü Birey, Güçlü Toplum" ekseninde sunmayı planladığımız Gebelik Dönemi Eğitimleri İzmir Ekonomi Üniversitesi Medicalpark İzmir Hastanesi Gebelik Okulu'nda çalışmalar yürüten Özlem ECEMİŞ ve ekibi tarafından yüz yüze ve çevrimiçi olmak üzere iki şekilde yapılmaktadır..

Yüz yüze eğitimlerde 50 ebeveyn, çevrimiçi eğitimlerde 100 ebeveyn kontenjan sınırı bulunmaktadır.

Çevrim içi eğitimler Zoom platformu üzerinden yürütülmektedir.

Eğitim uygulamalarının her biri 3 saat olacak şekilde planlanmıştır.

Eğitimin ardından katılımcılar; gebelik öncesi, gebelik dönemi ve gebelik sonrasında ebeveyn adaylarını neler beklediğini keşfedecektir.

Bu eğitimlerle; çocuk bakımı ve ebeveynliğe dair doğru bilgiye ve doğru kişilere erişmeleri açısından katılımcılara farkındalık kazandırmak hedefine ulaşılmış olunacak.

Başvuru Formu için linke tıklayınız

Gebelik Okulu Eğitim Programı