Duyuru Detay Sayfası

Nisan

Belediyemiz konut satış ihaleleri ileri bir tarihe ertelenmiştir.

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan

26 Nisan 2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında Covid-19 salgını önleme kapsamında alınan kararlar doğrultusunda halihazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek 29 Nisan 2021 tarih saat 19.00'dan itibaren 17 Mayıs 2021 tarih saat 05.00'e kadar sürecekolan tam kapanma dönemine geçildiği belirtilmiştir.

Bu tedbirler  doğrultusunda;  7061 sayılı yasanın 58. maddesi ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun hükümlerince 06/05/2021 tarihinde yapılacağı ilan edilen Belediyemiz mülkiyetinde bulunan kamu konutlarının satış ihalesi ileriki bir tarihe ertelenmiştir.

Kamuoyuna duyurulur...