hava durumu ikonu

S Plaka İhalesini Kazananların Listesi

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki "S" plakalı servis aracı sayısının 400 adet artırılması ilişkin 9 Ekim  tarihinde  09/10/2020 tarihinde Kültürpark Celal Atik Spor Salonu'nda gerçekleşen ihalede  "S"plaka almaya hak kazananların listesi için tıklayınız...

400 adet S Plaka Bedeli Vakıfbank İzmir Şubesi  TR 640001500158007292289040 numaralı hesaba

Şirketler için;
Şirketin adı, şirket adına ihaleye giren şirketin ortağının adı soyadı ve TC.kimlik no ve
s plaka bedeli;

Şahıslar için;
Şahsın adı, soyadı, TC kimlik no ve s plaka bedeli açıklamaya eklenmiş olarak yatırılmalıdır.