Duyuru Detay Sayfası

Ağustos

İzmir Tarih Mobil Uygulaması için Halk Oylaması Başladı...Oylamaya Katıl, İzmir Kazansın !

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

Oylamaya katıl, İzmir kazansın!
İzmir Tarih Mobil Uygulaması için halk oylaması başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir Tarih Projesi kapsamında hayata geçirilen İzmir Tarih Mobil Uygulaması, bu yıl 17'incisi düzenlenen Altın Örümcek Yarışması'nda Mobil Uygulama / Hizmet dalında ön değerlendirmeden geçerek finale kaldı.

Web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projeleri ödüllendiren yarışma kapsamında finale kalanlar 28 Ağustos - 23 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak halk oylamasının sonuçlarına göre yeniden değerlendirilecek. Bu değerli ödülü İzmir'e kazandırmak için halk oylamasında oylarınızı bekliyoruz.

Oy vermek için: https://www.altinorumcek.com/