Duyuru Detay Sayfası

Erişilebilirlik ve Yerel Yönetimler Paneli

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş Google plus'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

İlçe belediyeleri ve İzmir İnşaat Mühendisleri Odası'nın katılımıyla düzenlenen panel 20 Mart'ta 13.00 - 17.00 saatleri arasında  Fuar Gençlik Tiyatrosu'nda...

Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarında en temel unsur erişimdir. Erişim konusunda sorumluluğu olan kurumlardan birisi de yerel yönetimlerdir. "Erişilebilirlik ve Yerel Yönetimler Paneli" Kentsel erişim altyapısının oluşturulması alanında hizmet veren personelin bilgilendirilmesini amaçlamaktadır. Kurumumuz ve ilçe belediyelerimizin fen işleri ve imar alanlarında görev yapan personelinin davet edildiği panelde erişilebilirlik kavramı çeşitli yönleriyle ele alınacaktır.