Duyuru Detay Sayfası

Çocuklarınızın Sportif Eğilimlerini Ölçelim

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş Google plus'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

Her spor branşında, üst düzeyde sportif güce ve başarıya ulaşmak için, yetenekli sporcuların zamanında ve doğru biçimde seçilerek uzun süreli ve sistematik bir çalışmaya girmeleri zorunludur.

Sporda yeteneklerin erken ve doğru seçimi, sürekli ve yüksek sportif verimlilik için büyük önem taşır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak sportif verimliliğiniz sportif ölçümlerle artırılması hedef alınarak, spor kulüpleri alt yapı takımlarının her branşta 10-18 yaş aralığındaki tüm sporculara ücretsiz olarak sportif ölçümleri yapılmaktadır.

Ölçüm için başvurular ana sayfamızda "Hizmetler \ Spor Hizmetleri ve Tesisler" menüsü altındaki sportif yetenek ölçümleri linkinde...

Ayrıntılı bilgi için telefon: 0(232) 2933090  e posta: sportifyetenek@izmir.bel.tr