Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

23
Ocak

Seferberlik

TÜMÜ PAYLAŞ

Seferberlik
Seferberlik
Seferberlik
Seferberlik
İZSU Genel Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında sürdürdüğü kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeme, bakım ve onarım çalışmalarına Menemen, Aliağa, Foça, Seferihisar, Urla, Selçuk, Menderes ve Torbalı ilçelerini de dahil etti. 8 ilçedeki çalışmalar için 25.2 milyon liralık yatırım başlatıldı.

2004-2017 yılları arasında yerel yönetimlere örnek pek çok önemli projeye imza atarak 2.8 milyar liralık yatırım gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yılda da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İZSU Genel Müdürlüğü, son olarak Menemen, Aliağa, Foça, Seferihisar, Urla, Selçuk, Menderes ve Torbalı ilçelerini kapsayan bir çalışma başlatarak bu yerleşimlerin kanal ve yağmur suyu hattı ihtiyacına cevap vermek için harekete geçti.
25.2 milyon liralık yatırımla 8 ilçede 72 kilometrelik kanal ve 18 kilometrelik yağmur suyu hattı imalatını içeren çalışmalar kapsamında, kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelere yeni kanal şebekesi döşenirken, özelliğini yitiren ve sık sık arıza yapan kanal hatları da yenilenecek. Yağışlı havalarda ana cadde güzergahlarında sorun yaşanan noktalara delikli saçtan ızgaralı yağmur suyu hatları yapılacak. Yeni abone talepleri olan yeni binalar için de bina kolu bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecek.
Selçuk, Menderes ve Torbalı bölgesinde imalatlarına hız veren ekipler, çalışmalarını bir yıl içinde bitirecek. Menemen, Aliağa ve Foça bölgelerindeki çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak ve 2019 yılı Ocak ayında tamamlanacak. Seferihisar ve Urla bölgelerindeki çalışmalar ise 15 ay sonra bitecek.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber