Ege söyledi, İzmir dinledi

Ege söyledi, İzmir dinledi
İzmirlileri denizle daha fazla buluşturmak hedefiyle Kıyı Tasarım Projesi'ni hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bir yeniliğe daha imza attı. İlki Konak Sahili'nde gerçekleşen "Gün Batımı Konserleri"nin ikincisi Bostanlı Seyir Terasları'nda yapıldı. Deniz üzerinde kurulan yüzer sahne üzerindeki konserde, İzmirli sanatçı Ege sevenlerine seslendi. Kıyı Tasarım Projesi kapsamında kurulan ahşap terasların ve Bostanlı Deresi üzerindeki yaya köprüsünün üzerinde toplanan İzmirliler, güneşin batışını Ege'nin romantik şarkıları eşliğinde izlemenin keyfini yaşadı.