Eylül

Teleferik’te bayram bereketi

Teleferik’te bayram bereketi
Hem körfez hem de baraj manzarasına sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Teleferik Tesisleri, Kurban Bayramı’nda yine ziyaretçilerin uğrak noktası oldu. Tesis, 4 günde 16 bin 784 kişiyi ağırladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Balçova'da işlettiği modern Teleferik Tesisleri, Kurban Bayramı’nda yine ziyaretçilerin en gözde dinlenme mekanlarından biri oldu. 4 günlük bayramı fırsat bilen İzmirliler ile kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turistler, bayram süresince İzmir Büyükşehir Belediyesi Teleferik Tesisleri’ne akın etti ve 4 günde 16 bin 784 ziyaretçi sayısına ulaşıldı.
Teleferik Tesisleri’ni bayramın birinci günü 2 bin 883, ikinci günü 4 bin 611, üçüncü günü 5 bin 437, dördüncü günü ise 3 bin 853 kişi ziyaret etti.
Geçen sene 11-15 Eylül 2016 tarihleri arasında kutlanan Kurban Bayramı tatilinde Teleferik Tesisleri 15 bin 956 ziyaretçiyi ağırlamıştı.