Yıllara meydan okudular

Yıllara meydan okudular
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nin “her yaşta genç kalmayı başarabilen” renkli üyeleri,  AASSM’de unutulmaz bir geceye imza attı. El sanatları sergisi açan Merkez üyeleri, “Umut Korosu” konseri, mini defile ve salsa gösterisi ile izleyenlere parmak ısırttı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin örnek projelerinden "Sağlıklı Yaş Alma Merkezi", yine farklı ve renkli etkinliğe imza attı. Merkez bünyesindeki üyelerin oluşturduğu ve "Umut Korosu" adını verdiği müzik topluluğu, Şef Betül Er yönetiminde sahne aldı. Koro, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği konseriyle izleyicilere keyifli bir gece yaşadı.

Salsa gösterisi bile vardı
"Sağlıklı Yaş Alma Merkezi - Alzheimer ve Demans Hastaları ve Aileleri için Buluşma ve Danışma Merkezi" çatısı altında salsa eğitimi de alan üyeler, sergiledikleri dans gösterisiyle izleyenlerden büyük alkış aldı. Kendi yaptıkları el sanatlarını üstlerinde taşıyarak mini bir defileye imza atan Merkez üyeleri, profesyonelce tavırlarıyla adeta mankenlere taş çıkardı. Davetliler gecenin sonunda el sanatları ve resim sergisini gezerek el emeği göz nuru eserleri ilgiyle inceledi.