Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

20
Ağustos

Bayrama hazır olacak

TÜMÜ PAYLAŞ

Bayrama hazır olacak
Bayrama hazır olacak
Bayrama hazır olacak
Bayrama hazır olacak
Bayrama hazır olacak
Bayrama hazır olacak
Bayrama hazır olacak
Bayrama hazır olacak
Bayrama hazır olacak
Bayrama hazır olacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’daki ulaşımı rahatlatmak için Doğuş Caddesi’nde sürdürdüğü yol genişletme çalışmalarıyla 4 şerit olan yolu yer yer 8 şeride çıkararak 31 Ağustos’ta kullanıma açacak. Doğuş Caddesi yeniden doğacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’nın çevre yolu ile bağlantısını sağlayan Doğuş Caddesi’nin kapasitesini yükselterek bölgedeki trafik yoğunluğunu ciddi oranda azaltacak. Buca’nın aynı zamanda Kaynaklar’la bağlantısını sağlayan Doğuş Caddesi’ndeki çalışma kapsamında, mevcutta iki gidiş - iki geliş olmak üzere toplamda 4 şerit olan yol, Kurban Bayramı öncesinde kavşak noktalarıyla birlikte yer yer 8 şeride çıkarmış şekliyle hizmet vermeye başlayacak. 1.300 metre uzunluğunda, 35 metre genişliğinde modern bir caddeye dönüşecek yol, üniversitelerin açılmasıyla birlikte bölgede önemli bir rahatlama sağlayacak.

3.5 milyon TL'ye mal oldu

Çevre Yolu Buca girişinde 4 şerit olan yolu 6 şeride çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi, genişletilmiş bu bölümü 17 Haziran’da gerçekleşen Lisans Yerleştirme Sınavı’ndan (LYS) önce açarak ilk etabı tamamlamıştı. Birinci etabın bitirilmesiyle birlikte sıkışıklığı büyük ölçüde azaltan yolda, 31 Ağustos’tan itibaren de şerit sayısı maksimum 8'e çıkarılacak. 3.5 milyon TL’ye mal olan çalışma sayesinde, hem Bucalılar, hem de 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü’nde öğrenim gören öğrenciler, daha rahat ve konforlu ulaşım imkanına kavuşacak. Buca'dan çevre yoluna çıkış yönündeki trafiği düzenleyecek tüm çalışmalar ise Kurban Bayramı’ndan önce tamamlanacak.


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber