Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

16° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

25
Nisan

Yıllara meydan okudular

TÜMÜ PAYLAŞ

Yıllara meydan okudular
Yıllara meydan okudular
Yıllara meydan okudular
Yıllara meydan okudular
Yıllara meydan okudular
Yıllara meydan okudular
Yıllara meydan okudular
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nin “her yaşta genç kalmayı başarabilen” renkli üyeleri, “Umut Korosu” konseri, salsa gösterisi ve el sanatları sergisi ile ilkbahara “merhaba” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin örnek projelerinden "Sağlıklı Yaş Alma Merkezi", yine farklı ve renkli etkinliğe imza attı. Merkez bünyesindeki üyelerin oluşturduğu ve "Umut Korosu" adını verdiği müzik topluluğu bu yıl yine sahnedeydi. Şef Betül Er yönetimindeki koro, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği konseriyle ilkbahara "merhaba" dedi. Umut Korosu'nun birbirinden güzel şarkılarına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu da eşlik etti. Geceye katılanlar arasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç ve Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan da vardı.

Davetlilere seslenen Dr. Türkegül Kocaoğlu, "yaşlı dostu" unvanına sahip İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu alanda örnek projelere imza attığını söyledi. 

Salsa gösterisi
"Sağlıklı Yaş Alma Merkezi - Alzheimer ve Demans Hastaları ve Aileleri için Buluşma ve Danışma Merkezi" çatısı altında salsa eğitimi alan üyeler, sergiledikleri dans gösterisiyle izleyenlerden büyük alkış aldı. Dr. Türkegül Kocaoğlu, Pervin Şenel Genç ve Aysel Özkan gecede emeği geçen şef ve eğitmenlere çiçek vererek teşekkür etti. Davetliler gecenin sonunda el sanatları sergisini de gezerek eserleri inceledi.


 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber