İZELMAN öğrencilerinden barış mesajları

İZELMAN öğrencilerinden barış mesajları
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları'nın minik öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı barış ve kardeşlik temasını işleyen gösterilerle kutladı.  İsmet İnönü Sanat Merkezi'ni dolduran veliler, çocuklarının sahnedeki performansını ve anlamlı mesajlarını gururla izledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları, Kreş ve Etüt Eğitim  Merkezleri’nde eğitim gören minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı birbirinden güzel gösterilerle kutladı. İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen bayram programını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu da izledi. Atatürk'ün "yurtta barış, dünyada barış" mesajını müzik, dans ve drama gösterileriyle sahneye yansıtan çocuklarını izleyen aileler ise büyük gurur yaşadı.

Programın açılışında konuşan Dr. Türkegül  Kocaoğlu, ülkeyi işgalden kurtararak, 'hasta adamı' dirilten Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu günü tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiğini söyledi. Günümüzde Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyada çok fazla kan aktığını ve bundan da en çok çocukların etkilendiğini dile getiren Kocaoğlu, "Her karanlığın sonunda aydınlık vardır. Ben çocuklarımıza güveniyorum. Sizler öylesine donanımlı geliyorsunuz ki, insanlığın dibe vurduğu bu günleri barış ve kardeşlik dolu günlere taşıyacaksınız" diye konuştu.

İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı ise "ülkemizde bir takım sebeplerle kutlamalar iptal edilse de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bugün olduğu gibi bundan sonra da hep aynı coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz. Bu bizim yarınlarımız adına yerine getirmemiz gereken en temel görevdir" dedi.