Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

20
Nisan

Fuar İzmir’de Mayıs bereketi

TÜMÜ PAYLAŞ

Fuar İzmir’de Mayıs bereketi
Fuar İzmir’de Mayıs bereketi
Fuar İzmir’de Mayıs bereketi
Fuar İzmir’de Mayıs bereketi
Fuar İzmir’de Mayıs bereketi
Fuar İzmir’de Mayıs bereketi
Fuar İzmir’de Mayıs bereketi
Türk fuarcılığının yeni merkezi Fuar İzmir, Mayıs ayında 3 büyük etkinliğe ev sahipliği yapacak. 4. Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı ve 22. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi gibi iki önemli organizasyonun ardından, İzmir'de voleybol festivali başlayacak. Temmuz ayına kadar sürecek gençler, küçükler, yıldızlar, minikler ve veteranlar Türkiye şampiyonaları için Fuar İzmir B Holü'nde 8 adet voleybol sahası ve tribünler kurulacak. Sporcular için soyunma odaları ve duşlar ile ziyaretçilere yönelik etkinlik alanları oluşturulacak.

Hizmete girdiği günden bu yana İzmir'de fuarcılık sektörünün çıtasını günden güne yükselten Fuar İzmir, ülke çapındaki organizasyonların da odak noktası oldu. Sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en büyük fuar alanlarından birine sahip  tesis, Mayıs ayında uluslararası alanda ses getirecek etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Hukuk ve bilişimin İzmir zirvesi
İZFAŞ, Türkiye Bilişim Derneği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı’nın dördüncüsü 12-14 Mayıs tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek. Hakimler, savcılar, avukatlar, noterler, bilişimciler, emniyet mensuplarının yanı sıra bilişim ve hukuk alanıyla ilgilenen akademisyen ve eğitimcileri de kapsayan kurultayda paneller, çalıştaylar, seminerler düzenlenecek, bildiriler açıklanacak. 4. Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı’na yurtdışından da uzmanlar katılacak.

19 Mayıs'ta çifte bayram
Türkiye'nin yeni fuarcılık merkezi Fuar İzmir'in açılmasıyla birlikte Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), 22. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi'ni, 15 yıl aradan sonra yeniden İzmir'de yapma kararı aldı. Dünya çapında ilgi uyandıran ve 4 binin üzerindeki sektör temsilcisinin katılması beklenen kongre, 19-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.
22. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi, İzmir’e turizm hareketliliği ve ekonomi adına da önemli bir katkı sağlayacak.
Fuar kapsamında ağız-diş sağlığı endüstrisi ve dişhekimliği malzeme üretimi, ithalat ve satışını yapan ülkemizdeki hemen hemen tüm firmaların yer aldığı 4000 m2 ’lik bir fuar alanı da kurulacak.

Fuar İzmir'de voleybol festivali

Fuar İzmir'in ev sahipliği yapacağı bir başka büyük organizasyon ise Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek. 30 Mayıs'ta, 2015-2016 Sezonu Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonaları'nın startı verilecek. Temmuz ayına kadar sürecek dev organizasyon kapsamında sırasıyla gençler, veteranlar, küçükler, yıldızlar ve minikler Türkiye şampiyonaları düzenlenecek. 4 bin sporcunun mücadele edeceği şampiyonalar Fuar İzmir'de yapılacak özel düzenlemelerle adeta bir voleybol festivaline dönüşecek. İzleyicilerle birlikte on binlerce kişinin katılması beklenen şampiyonalar için Fuar İzmir B Holü'nde 8 adet voleybol sahası ve tribünler kurulacak. Sporcular için soyunma odaları ve duşlar, ziyaretçilere yönelik etkinlik alanları oluşturulacak.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber