Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

19
Nisan

Çocuklar “bayram” edecek

TÜMÜ PAYLAŞ

Çocuklar “bayram” edecek
Çocuklar “bayram” edecek
Çocuklar “bayram” edecek
Çocuklar “bayram” edecek
Çocuklar “bayram” edecek
Çocuklar “bayram” edecek
Çocuklar “bayram” edecek
Çocuklar “bayram” edecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gündoğdu Meydanı’nda kurulacak oyun parkurlarında, tam bir şenlik havasında kutlayacak. Günün sürprizi ise Doğukan Manço ile “7’den 77’ye Adam Olacak Çocuk” programı olacak.

İzmirli çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği birbirinden renkli etkinliklerle eğlenceye doyacak.
23 Nisan Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek şenlik saat 14.00’da başlayacak. Meydana kurulacak özel oyun parkurlarında trambolin, canlı dart, canlı langırt, suma güreşi, rodeo, gladyatör, tırmana piramidi, gülle savaşı, şişme oyun parkı, şişme macera tüneli, şişme at yarışı ve şişme şut becerisi oyunları yer alacak. Masal kahramanları eşliğinde yüz boyama etkinliğinin yanı sıra çocuklara pop-corn, pamuk şeker ve macun ikramı yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katılacağı şenlikte çocuklar kelimenin tam anlamıyla “bayram” edecek.
Ayrıca saat 14.30’da Barış Manço’nun efsane programı  “7’den 77’ye Adam Olacak Çocuk” İzmirli çocuklarla buluşacak. Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço,  yapacağı programla hem çocuklara hem de ebeveynlere keyifli vakit geçirtecek.

Doğal Yaşam’ı görmeyen kalmasın!
Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sürprizleri sadece Gündoğdu Meydanı’ndaki şenlikle sınırlı kalmayacak. 24 Nisan’a kadar İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret eden çocuklardan (0 – 15 yaş)  giriş ücreti alınmayacak. Ayrıca çocukları parkta palyaçolar karşılayarak sürpriz ikramlarda bulunacak.


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber