Aralık

Gecesi ayrı güzel..

Gecesi ayrı güzel..
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde ayrı temalarda tasarlayıp hayata geçirdiği 5 ahşap iskele,  geceleri de ayrı bir seyir keyfi sunuyor. Karataş’ta Begonvil ve Günbatımı, Göztepe’de Yelkenli ve Kayıklı, Üçkuyular’da ise Rüzgarlı temasında kentsel mobilyaları ile birlikte tasarlanan iskeleler led ampullerle aydınlatılıyor.

Farklı ve keyifli bir dinlenme olanağı sunan ve kısa sürede İzmirlilerin gözdesi haline gelen iskeleler, gece saatlerinde fotoğraf meraklılarının vazgeçilmez noktalarından biri haline geliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden canlandırdığı,  kent belleğinde yer etmiş nostaljik ahşap iskeleler, özellikle körfezin sularına yansıyan yakamozla buluştuğu gecelerde görsel bir ziyafet sunuyor.