Kasım

Avrupalı Büyükşehir farka koştu

Avrupalı Büyükşehir farka koştu
EHF Challenge Kupası 3. turunda İsviçre ekibi Rotweiss Thun'la karşılaşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, maçtan 27-17'lik skorla galip ayrılarak rövanş öncesi büyük avantaj elde etti. Avrupa kupalarında bu sezon 10. kez sahne alan mavi-beyazlı kadınlar, İsviçre temsilcisini ilk maçta farklı skorla yenmeyi başardı. İzmirlilerin desteğini arkasına alan Büyükşehir Belediyesi, tecrübesini de konuşturarak maç boyunca üstünlüğünü korudu. Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan İzmir Büyükşehir Belediyespor, 5. dakikayı 3-1, 10. dakikayı 5-1 önde tamamladı. İzmir temsilcisi başarılı oyunu sürdürerek devreyi 14-6 üstün kapattı. İkinci yarıda farkı artıran mavi-beyazlılar, maçtan 27-17 galip ayrıldı. Karşılaşmanın rövanşı 21 Kasım'da İsviçre'nin Thun kentinde oynanacak.