Kasım

Sizi bekliyor!

Sizi bekliyor!
Sonbaharın renklerine bürünen İnciraltı Kent Ormanı, şehir yaşamının stresinden kaçan İzmirlilere adeta “cennetten bir köşe” sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin moloz döküm alanından adeta cennetten bir köşeye dönüştürdüğü İnciraltı Kent Ormanı, sonbahar keyfi yaşamak isteyen İzmirlilerin ilk adresi oluyor. Üçkuyular İskelesi’nden Yenikale Burnu’na kadar uzanan ve Kültürpark’ın 3,5 katı büyüklüğündeki alanda oluşturulan gezinti-yürüyüş ve bisiklet yolları, şehir yaşamının stresinden kaçan İzmirliler tarafından özellikle hafta sonları büyük ilgi görüyor. Dikilen 21 bine yakın çınar, akasya, akçaağaç, dut, tesbih, söğüt, iğde, yalancı karabiber ve katalpa ağaçlarıyla yılın her mevsimi cennetten bir köşeyi andıran İnciraltı Kent Ormanı, sonbahar aylarında ise yeşille sarı rengin buluşmasına tanıklık ediyor. Sonbaharda sarının her tonunun Kent Ormanı, fotoğraf meraklılarının da ilk adresi arasında yer alıyor.