Kasım

Vurduğunuz gol olsun!

Vurduğunuz gol olsun!
1.Lig’de “nağmağlup şampiyon” olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı, Süper Lig’deki ilk maçında İstanbul Özürlüler Kulübü’nü konuk edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı, Ampute Futbol Süper Ligi’nde 2015-2016 sezonunun ilk maçına Pazar günü çıkıyor. Geçtiğimiz sezon 1. Lig’i “namağlup şampiyon” olarak tamamlayıp Süper Lig’e yükselen İzmir ekibi, sezonun ilk maçında ligin tecrübeli takımlarından İstanbul Özürlüler’i konuk edecek. Kuruçeşme Sahası’ndaki maç saat 11:00’de başlayacak. İzmir ekibi Süper Lig’deki ilk maçlarında İzmirlilerden taraftar desteği bekliyor.

Kalıcı olmak istiyoruz
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı Antrenörü Murat Bahar, üç aydır sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ve hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu söyledi. Bahar, “Bu sezon bizim için geçiş süreci olacak. İlk haftaki rakibimiz İstanbul Özürlüler, Süper Lig’de uzun süredir yer alan kadrosunda milli oyuncular bulunan ve her sezon ligi ilk 5’te bitiren bir takım. Şu anda onların tecrübesinde değiliz ama elimizden geleni yapacağız” dedi.

Süper Lig’de kimler var?
Ampute Futbol Süper Ligi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dışında şu takımlar yer alıyor: Ankara Genç Engelliler, İstanbul Özürlüler, Konya Engelligücü, Melikgazi Belediyesi, Pendik Engelliler, Şahinbey Belediye, Şehit Kamil Engelliler, TSK Rehabilitasyon ve Yeditepe Engelliler.