Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

04
Ekim

Rüya gibi geçti

TÜMÜ PAYLAŞ

Rüya gibi geçti
Rüya gibi geçti
Rüya gibi geçti
Rüya gibi geçti
Rüya gibi geçti
Rüya gibi geçti
İzmir Büyükşehir Belediyesi, günübirlik tatilin gözde mekanlarından biri haline gelen Urla Yassıcaada’da sezonu kapattı. Adayı 110 günde 25 bin İzmirli ziyaret etti.

İzmir’de günübirlik tatilin en renkli ve en ekonomik merkezlerinden biri olan Yassıcaada Tesisleri, 2015 yaz sezonunu kapattı.  Seferlere geçtiğimiz Haziran ayı ortasında başlanan Urla açıklarındaki adayı bu yıl 25 bine yakın İzmirli ziyaret etti.
Sezon boyunca adaya, İZDENİZ A.Ş.’ye ait vapurlarla Karşıyaka ve Üçkuyular iskelelerinden konuklar taşındı. Sadece 16.5 TL’lik gidiş-dönüş vapur ve tesis ücreti ödeyen tatilcilerin keyifli bir gün geçirmesi için tüm imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, konuklarının sağlık ve güvenliği için, güvenlik görevlilerinin yanı sıra bir doktor ve bir hemşireden oluşan sağlık ekibi ile cankurtaranı da adada hazır bulundurdu.
Talebin yoğun olduğu hafta sonlarında seferler iki vapurla gerçekleştirildi. Pazartesi günleri ise adadan gaziler ve aileleri, engelliler, huzurevi sakinleri, belde sakinleri ile dezavantajlı bölgelerde yaşayan kadınlar ücretsiz olarak faydalandı.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber