Eylül

Başarılar çocuklar!

Başarılar çocuklar!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçedeki 613 okulda eğitim gören 40 bin ilkokul ve ortaokul öğrencisine kırtasiye seti hediye ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında “okula başlama hediyesi” olarak ilk ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye seti dağıtmaya başladı.  Kente yapılan yatırımlar kadar çocukların sağlıklı  büyüyüp gelişmesini sağlamak ve eğitimlerini desteklemek amacıyla her fırsatta  katkı koymaya özen gösteren Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçedeki 613 okulda  toplam 40 bin adet kırtasiye seti dağıtımına başladı.
Çocukları sevindirecek, aile bütçelerine  bir nebze de olsa destek verecek kırtasiye setlerinin içinde 12'li kuru boya, 12'li sulu boya, 12'li pastel boya, 12'li kurşun kalem, 12'li kırmızı kurşun kalem, 1 adet silgi, 1 adet kalemtraş, 1 adet resim defteri ve 1 adet kareli harita metod defteri ile 1 adet çizgili harita metod defteri ile içinde pergel, gönye, iletki ve cetvel bulunan çizim seti yer alıyor.