Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

17° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

29
Eylül

Başkan’ın “gurur” fotoğrafı

TÜMÜ PAYLAŞ

Başkan’ın “gurur” fotoğrafı
Başkan’ın “gurur” fotoğrafı
Başkan’ın “gurur” fotoğrafı
Başkan’ın “gurur” fotoğrafı
İtfaiye Haftası’nın ilk gününde “fedakar itfaiyecilerle” bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm kentlere örnek gösterilen İtfaiye teşkilatı, 28 Eylül- 4 Ekim 2015 tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey, İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel ve itfaiyecilerden oluşan heyet, çiçeklerle katıldıkları ziyarette gururlarını Başkan Kocaoğlu ile paylaştılar. 
İzmir İtfaiyesi’nin her türlü yangında, afette ve kurtarmada yüzlerini ağarttığını söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, “İtfaiyemizi başarılı çalışmalarından ve bu hizmetlerinden dolayı kutluyoruz ve teşekkür ediyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Dünyada itfaiyecilikte; arama-kurtarma çalışmaları, bilgi-teknolojileri ve donanım konusunda çok önemli gelişmeler oluyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak itfaiye teşkilatımızın, son teknoloji ile donanması için ve eksiklerini tamamlamak üzere çaba gösteriyoruz” dedi. 

6 tatbikat yapılacak
Ziyarette İtfaiye Haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgilendirme yapan İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel, toplam 6 tatbikat gerçekleştireceklerini söyledi.  İtfaiye araçlarının ve itfaiye bisiklet takımının kutlamalar çerçevesinde kentin değişik bölgelerinde gösteri gezileri yaptıklarını anlatan Yücel, “İzmir İtfaiyesi olarak farklılık, toplumda da farkındalık yaratmak için gayret gösteriyoruz. İtfaiye Haftası kapsamında şehit itfaiyecilerimizin mezarlarını da ziyaret edeceğiz. Emekli arkadaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Sanki halen çalışıyorlarmış gibi onları bağrımıza basacağız. Birlik, beraberlik ve takım çalışması ile sonuca ulaşabileceğimizi biliyoruz.  Bunun da farkındayız ve devamını sağlayacağız” şeklinde konuştu.










TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber