Eylül

Eşrefpaşa’da Bayram buluşması

Eşrefpaşa’da Bayram buluşması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle Eşrefpaşa Hastanesi’ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç ile Başhekim Op. Dr. Ali Serdar Pedükcoşkun da eşlik ettiği ziyarette Türkegül Kocaoğlu, hastane personeliyle tek tek bayramlaştı. Bayramlaşmaya hastanede tedavi gören huzurevi sakinleri de katıldı. Yaşlılarla da tek tek ilgilenen Türkegül Kocoağlu, Başkan Aziz Kocaoğlu’nun selamlarını iletti. Türkegül Kocaoğlu, bayramın birlik, beraberlik ve huzur getirmesini diledi.