Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

17° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

21
Eylül

Önce izledi, sonra oynadı

TÜMÜ PAYLAŞ

Önce izledi, sonra oynadı
Önce izledi, sonra oynadı
Önce izledi, sonra oynadı
Önce izledi, sonra oynadı
Önce izledi, sonra oynadı
Önce izledi, sonra oynadı

Folkart’ın ana sponsorluğunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle başlayan ve  27 Eylül tarihine kadar sürecek “İzmir Cup Tenis Turnuvası”,  kentte ayrı bir heyecan yarattı. 

İzmir’de spor alt yapısını güçlendirmeyi ve uluslararası etkinlik sayısını artırmayı öncelikli hedeflerden biri olarak belirlediklerini her fırsatta yineleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Örnekköy’deki Ulusal Tenis Eğitim Merkezi’ne giderek İzmir Cup’ın ön eleme maçlarını izledi. Başkan Kocaoğlu, ardından Gündoğdu Meydanı’na geçerek aynı turnuva için hazırlanmış sokak kortlarında tenis oynadı.

Etkinlikler kapsamında tenisi büyük küçük herkese sevdirmiş, bu sporun en eğlenceli isimlerinden birisi olan İranlı Mansour Bahrami ile Tunuslu Younes El Aynaoui’nin 26 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’de Gündoğdu Meydanı’ndaki sokak tenisi etkinliğine katılarak İzmirlilerle tenis oynayacağı bildirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tüm tenis severleri ve İzmirliler’i hem Gündoğdu Meydanı’ndaki etkinliklere katılmaya hem de turnuvaları izlemeye davet etti.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber