Eylül

İzmir’de Bayram ulaşımı yüzde 50 indirimli

İzmir’de Bayram ulaşımı yüzde 50 indirimli
İzmir’de Büyükşehir Belediye’sine ait toplu ulaşım araçları, Kurban Bayramı süresince yüzde 50 indirimli hizmet verecek. Büyükşehir, mezarlık ziyaretleri için tahsis edilen toplu taşıma araçlarından da ücret almayacak.

İzmirliler, Kurban Bayramı süresince toplu ulaşımdan yüzde 50 indirimli yararlanacak. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, Başkan Aziz Kocaoğlu yönetimindeki Eylül ayı ilk oturumunda alınan karar doğrultusunda, belediyeye ait toplu taşıma araçlarına binişlerde, 24 Eylül Perşembe günü saat 00.00’dan başlayarak, 27 Eylül 2015 Pazar günü saat 00.00’a kadar yüzde 50 indirimli tarife uygulanacak. Havaalanı, Baykuş, 3-5 bilet, 52 binişlik bilet ve yerleşke öğrenci tarifesi ise uygulamanın dışında tutulacak.

Yine Meclis’te alınan karar doğrultusunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından mezarlık ziyaretleri için tahsis edilen toplu taşıma araçlarından da bayram günleri ücret alınmayacak.